Меню сайту
Презентація








Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 13 » Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, героїв АТО, та зустріч з учасником АТО.
00:03
Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, героїв АТО, та зустріч з учасником АТО.

11 лютого у приміщенні актового залу нашої школи відбулася зворушлива зустріч з учасником АТО,нашим колегою та улюбленим вчителем школярів Куликом Сергієм Григоровичем, який нещодавно повернувся із зони бойових дій. Учні школи підготували концерт де вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО та подякували всім тим хто захищає зараз нашу державу на сході від агресора. Кожне слово, яке звучало цього дня було наповнене болем і сльозами за жертвами та ненавистю до їх катів.
Мамочко, вибач за чорну хустину,
За те, що віднині будеш сама.
Тебе я люблю, і люблю Україну
Вона, як і ти, була в мене одна.
Підсилювало сказане і музичне оформлення вечора: відео про майдан « Як все починалося», пісні і вірші у виконанні Петрашкевича Олександра, Балаш Олесі, Коновалової Анни, Кокіної Тетяни, Мельниченка Олександра, Козак Тетяни, Баглай Лілі, Терновик Галини, Кота Валентина, Гораша Олексія, Опрун Дарії, Годован Діани, Кулик Олександри, Захарка Дмитра: « Мамочко, вибач за чорну хустину», «Сумна Легенда», «Повертайся живим», «Подай руку Україні», «Прошу в неба», «Повертайся солдате», «Мальви», «Україно, підіймись з колін».
Учні дякували воїну за те, що він знаходиться на сході , захищає незалежність , суверенність та єдність України і бажали повернутися додому живим та здоровим . В кінці зустрічі воїн подякував нам за підтримку, за гарну зустріч та усі разом сфотографувалися на пам'ять. Після закінчення концерту вчителі та учні ще довго не хотіли відпускати свого колегу та вчителя , а розпитували, розпитували, і розпитували….





Переглядів: 603 | Додав: Nik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: