Меню сайту
Презентація








Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 26 » Вітання з нагоди закінчення навчального року
17:15
Вітання з нагоди закінчення навчального року
 ДОРОГІ УЧНІ, ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ, ГОСТІ! Сьогодні День останнього дзвоника традиційно сповіщає про закінчення занять та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. А школа перегортає ще одну сторінку нашого освітянського літопису. 
З якими ж успіхами ми підійшли до завершення навчального року? 2012-2013 навчальний рік закінчують 308 учнів нашої школи. Востаннє в ролі учнів сьогодні почують шкільний дзвоник 12 випускників 11-го класу та частина учнів 9-го класу. Цього року, учні уже традиційно гідно представили школу на олімпіадах: 8 призових місць на районних олімпіадах; 2 призові місця на обласних олімпіадах; 2 призери обласних краєзнавчих конкурсів. Ми в числі призерів семінару дослідницьких учнівських проектів Малої Академії наук, отримали низку золотих і срібних сертифікатів за результатами предметних тематичних конкурсах. Тож дякую Вам, дорогі учні, за наполегливу працю і високі досягнення.
У ваших успіхах – частина роботи вчителів, які вкладають у ваші серця знання і сіють доброту. Дякую всім учителям за невтомну наполегливу працю. А також всім працівникам, що забезпечували порядок, тепло і комфортні умови  в школі. 
Цього річ продуктивно працював сайт школи, на якому представлено більшу частину заходів, які проводились протягом року. Поміщено цікаву інформацію для батьків та вітання для переможців різноманітних районних та обласних конкурсів. В цьому році ми налагодили роботу шкільного радіо і проводили змістовні радіо лінійки, виховні години, відзначали визначні історичні події та вітали одні одних з нагоди знаменних дат. Завдяки вашим старанням і посильній праці в парку насаджено нові квітники, яворову алею, облаштовано екологічні навчальні стежки. За результатами роботи над проектами наша школа стала учасником двох міжнародних проектів, що дає змогу покращити матеріальне забезпечення школи і реалізувати нові підходи щодо навчання учнів особистої гідності, безпеки життя і активної громадської позиції із врахуванням досвіду європейських країн.
За цей рік кожен учень отримав ті знання, на здобуття яких розраховував і докладав зусилля. Час який ви провели за шкільною партою не пройшов марно: зміцніли й загартувалися юні душі безтурботних першокласників; стали досвідченішими наші старшокласники; символічно прощаються з безтурботним дитинством наші випускники. 
По-особливому урочистий сьогоднішній день для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони проходять роки шкільного життя, радіють вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку.
Любі випускники – сьогодні Ваше свято, Ви  стаєте на самостійний шлях здобуття професії, побудови власної сім’ї. Вірю, що вступите Ви на цей шлях достойно. Я не знаю про Ваші подальші плани, швидше за все, ви будете поступати в один з вузів, коледжів або ліцеїв. Незалежно від цього я бажаю кожному – завжди залишався людиною! Ви – майбутнє нашої країни, від вас залежить, якою буде Україна. Бажаю вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості. Нехай останній дзвоник пролунає у ваших  серцях радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих успіхів. 
А усім учням бажаю змістовних канікул. Провести їх треба весело, з користю для здоров’я. Повертайтесь у вересні засмаглими, оздоровленими і готовими до нових подорожей у надзвичайно цікаву країну знань! Хай Бог благословляє Вашу працю і відпочинок кожного дня, кожної хвилини і секунди.
Директор школи Косик Натаія Михайлівна
 
 

Переглядів: 2540 | Додав: L_G | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: