Меню сайту
Презентація








Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Серпень » 31 » Важливо для батьків......
18:00
Важливо для батьків......

Шановні батьки!!! Інформуємо Вас, що 2020/2021 навчальний рік у нашій школі розпочнеться відповідно до: особливостей епідеміологічної ситуації; Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короновірусної хвороби (СОVID-19); Рекомендації щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році (лист МОН України від 05.08.2020 № 1/9-420); Постанови №50 Головного санітарного лікаря України «Про затвердження проти епідеміологічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 22 серпня 2020р

У зв’язку з цим, у нашій школі ухвалено педагогічною радою Регламент - порядок організації навчання в умовах «зеленого», «жовтого», «помаранчевого» та «червоного» рівнів епідемічної небезпеки.

1) «зелений», «жовтий», «помаранчевий» рівні епідемічної небезпеки - відвідування учнями школи дозволено в звичайному режимі;

2) «червоний» рівень епідемічної небезпеки - відвідування закладів освіти здобувачами загальної середньої освіти заборонено, а отже, освітній процес забезпечується з використанням технологій дистанційного навчання.

Умови нашої школи (площа навчальних приміщень, наявність чотирьох запасних входів, наповнюваність класів, достатня кількість туалетів і рукомийників) дозволяють здійснювати навчальний процес у звичному режимі з дотриманням протиепідеміологічних правил. Під час відвідування учнями школи усім учасникам освітнього процесу необхідно максимально забезпечити дотримання санітарно-гігієнічних вимог. Працівники школи забезпечують освітній процес відповідно Регламенту, дотримання режиму роботи, виконують дезінфекцію навчальних приміщень. Але в цей непростий час нам необхідно об’єднати зусилля вчителів і батьків для профілактики інфекційних захворювань наших дітей.

Шановні батьки, на час перебування у школі Вам необхідно забезпечити свою дитину засобами індивідуальної гігієни: 2-3 маски; 1 флакончик антисептику; 1 пляшечку негазованої води (обовязково підписати); одноразові серветки, при бажанні – рукавички. Ми разом з Вами повинні навчити дітей:

1) Правил користування масками (1 маска на 2-3 години). Якщо маски багаторазові, дитина має мати окремий мішечок для використаних масок, якщо одноразові – викидати в спеціальні смітники для використаних масок (вони в школі розміщені на кожному поверсі і біля вхідних дверей). Маски використовувати на вході до школи, під час переміщення коридорами школи. На уроках користування масками не обов’язкове.

2) Правил особистої гігієни: не торкатись руками обличчя, особливо очей; кашляти в лікоть або серветку; дотримуватись соціальної дистанції (1,5-2 метри); мити руки; використовувати антисептик…

3) Стежити за станом самопочуття: повідомляти батьків або вчителів про погіршення самопочуття; мінімізувати контакти з однокласниками, друзями; зберігати спокій і не боятись звертатись за допомогою.

Шановні батьки, будьте пильні, уважно стежте за станом здоров’я своїх дітей: перевіряйте температуру, розпитуйте про стан самопочуття, спостерігайте за змінами поведінки, тощо. Перед виходом з дому до школи оцініть стан здоров'я дитини та стан здоров'я членів сім’ї. Ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з підвищеною температурою, головним болем, кашлем, нежиттю. При будь-яких симптомах ГРЗ залишайте дитину вдома та звертайтесь до сімейного лікаря. Пам’ятайте про відповідальність за здоров’я Вашої дитини та тих, хто її оточує. Ці прості правила зменшать ризики захворюваності дітей і збільшать шанси зберегти здоров’я родин у цей складний час світової пандемії

Переглядів: 160 | Додав: Nik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: