Меню сайту
Презентація








Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 22 » Табір «Відпочинок» 2013 н.р
08:47
Табір «Відпочинок» 2013 н.р

 Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора — канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером — це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

Літо — найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.

Головне: „…щоб сонечко світило та веселка раділа".

Вкотре у нашій школі, як і в інших школах району, запрацював пришкільний оздоровчий табір «Відпочинок». 31 травня відбулося відкриття табору де начальник табору Баб'як М.Д. та директор школи КосикН.М. привітали усіх дітей які прибули на відпочинок з відкриттям табірної зміни і побажали гарного відпочинку. Усі діти були поділені на загони. Кожен загін мав свій девіз, назву і пісню. Невеличка концертна програма складалася з віршів про відпочинок, літо, канікули. Кожен загін представляв свій девіз, назву і пісню. Після концерту начальник табору провела інструктаж з техніки безпеки.

Виховна робота у пришкільному таборі «Відпочинок» базувалася на розвитку дитячої ініціативи, самодіяльності, колективної творчої справи. На чолі кожного загону був педагог-вихователь, який забезпечував виконання дітьми розпорядку дня. План роботи табору був сповнений різноманітними заходами та складався з урахуванням побажань дітей. Враховуючи інтереси дітей, робота розподілялася таким чином щоб діти займалися цікавою для них справою. Робота в таборі була організована таким чином: діти грали біля школи веселі ігри, малювали малюнки, проводили різноманітні конкурси, грали в теніс, футбол, проводились різні спортивні естафети, було організовано перегляд мультфільмів. Кожен ранок у таборі розпочинався з ранкової гімнастики, яка проводилась на свіжому повітрі. Усім було весело і приємно, настрій був чудовий і діти були задоволені. Кожен день у таборі був насичений новими подіями, враженнями, почуттями.

Хочеться подякувати всім працівникам табору за натхненну роботу.

За час табірної зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість здорового способу життя, піклування про здоров’я змалечку.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 462 | Додав: L_G | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: