Меню сайту
Презентація








Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 16 » РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО - 2011
21:24
РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО - 2011

ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ НА ЗНО - 2011 ПОТРІБНО

1. Визначитись з напрямком підготовки (спеціальністю), за яким бажаєте навчатись у вищому навчальному закладі.

2. Звернутись до приймальної комісії вищого навчального закладу, до якого плануєте вступати, та ознайомитись із Правилами прийому, де вказано перелік конкурсних предметів, результати зовнішнього незалежного оцінювання з яких мають бути зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат).

3. Здійснити вибір предметів, із яких Ви бажаєте скласти тести. Наказом Міністерства освіти і науки України від 26 серпня 2010 року №833 «Про зовнішнє оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2011 році» встановлено, що у 2011 році ЗНО для бажаючих стати студентами вищих навчальних закладів буде проводитися з 9 предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, одна з іноземних мов (за вибором): англійська, німецька, французька, іспанська. Обов’язковим для всіх абітурієнтів під час тестування є зовнішнє оцінювання з української мови та літератури.
Вам буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.

4. Підготувати необхідні для реєстрації документи та матеріали:

  • копію паспортного документа або свідоцтва про народження (для осіб, які народилися після 1 вересня 1994 року та не отримали паспорт);
  • копію документа про повну загальну середню освіту. Якщо Ви такого документа ще не маєте, але здобудете повну загальну середню освіту в 2011 році, то необхідно надати довідку з навчального закладу за формою, розробленою Українським центром оцінювання якості освіти (зразок довідки);
  • висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження зовнішнього незалежного оцінювання (у разі потреби надають особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях);
  • дві фотокартки розміром 3х4 см;
  • переклади документів державною мовою, завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою). 

На копіях документів, що надаються для реєстрації, написати «Із оригіналом згідно» та поставити підпис.

5. Оформити заяву-реєстраційну картку, скориставшись Програмою створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2011 році, розробленою в Українському центрі оцінювання якості освіти. (Програма)

6. Надішліть не пізніше 28 лютого на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (далі – регіональний центр) реєстраційні документи. Радимо надсилати їх цінним листом з описом вкладення.

Важливо:

  • записи в заяві-реєстраційній карті необхідно робити ручкою з чорною гелевою пастою. Це необхідно для подальшого сканування заяви;
  • усi записи в заяві-реєстраційній карті виконуйте державною мовою;
  • копії документів, що надсилаються для реєстрації, завіряються власним підписом абітурієнта із зазначенням «Із оригіналом згідно»;
  • якщо для реєстрації подається копія документа, оформленого іноземною мовою, то має бути представлено його переклад державною мовою, завірений нотаріально;
  • реєстраційні документи надсилаються в терміни, визначені для реєстрації, але не пізніше 28 лютого 2011 року (дата визначається за поштовим штемпелем відправлення);
  • радимо надсилати реєстраційні документи цінним листом з описом вкладення у поштовому конверті формату А4;
  • описи вкладення до цінного листа рекомендуємо заповнювати в поштовому відділенні за підказками працівників пошти. Один опис Ви вкладаєте до конверту з реєстраційними документами, другий опис залишаєте собі та старанно його зберігаєте.


Після обробки регіональним центром реєстраційних документів абітурієнту буде надіслано рекомендованим поштовим відправленням нижчезазначені документи:

  • реєстраційну картку абітурієнта;
  • бланк Сертифіката ЗНО (далі - Сертифікат);
  • інформаційний бюлетень «Зовнішнє незалежне оцінювання 2011 рік»;
  • повідомлення про створення особливих умов для проходження зовнішнього оцінювання та висновок закладу охорони здоров’я (для осіб, які надали регіональному центру цей висновок).

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано Вам рекомендованим листом. 
Якщо протягом трьох тижнів із моменту відправлення реєстраційних документів Ви не отримаєте підтвердження про реєстрацію або лист з відмовою в реєстрації, зверніться до регіонального центру за телефоном інформаційної підтримки.

Після завершення реєстрації для зареєстрованої особи на веб-сайті УЦОЯО створюється персональна інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та pin-кодом, указаним на ньому.

В окремих випадках за рішенням регламентної комісії абітурієнту може бути відмовлено в реєстрації.

Підстави для відмови в реєстрації:

  • надання неповного комплекту документів, необхідних для здійснення реєстрації;
  • неналежне оформлення комплекту реєстраційних документів;
  • зазначення в заяві-реєстраційній картці недостовірних даних;
  • неможливість створення особливих (специфічних) умов проходження зовнішнього оцінювання відповідно до висновку закладу охорони здоров’я;
  • подання заяви пізніше встановленого терміну (визначається за поштовим штемпелем відправлення).

У таких випадках регіональний центр надсилає абітурієнтові рекомендованим поштовим відправленням вмотивовану відмову в реєстрації разом з документами, що додавалися абітурієнтом до заяви-реєстраційної картки.

Якщо абітурієнту відмовлено в реєстрації, він може повторно надіслати до регіонального центру комплект реєстраційних документів, усунувши причини, що стали підставою для відмови. У такому випадку до комплекту реєстраційних документів додається копія листа регіонального центру про відмову в реєстрації.
Щодо внесення змін до реєстраційних даних та відмови абітурієнта від проходження ЗНО.

Учасник ЗНО має право внести зміни до реєстраційних даних шляхом повторної реєстрації. У такому випадку, крім документів, передбачених для реєстрації, до регіонального центру надсилається для анулювання раніше отриманий Сертифікат. Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 20 березня (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

У випадку відмови від проходження ЗНО абітурієнт надсилає раніше отриманий Сертифікат та заяву про відмову від реєстрації на адресу відповідного регіонального центру.

У випадках внесення змін до реєстраційних даних, повторного (після відмови) звернення для реєстрації, відмови від проходження ЗНО документи надсилаються до відповідного регіонального центру поштовим відправленням протягом терміну, відведеного на реєстрацію, та наступних 20-ти календарних днів.

Якщо втрачено Сертифікат

У випадку втрати або пошкодження Сертифіката абітурієнт повинен звернутися до ДпРЦОЯО з письмовою заявою про виготовлення дубліката сертифіката, пред’явити документ, на підставі якого відбувалася реєстрація, надати фотокартку розміром 3Х4 см та зіпсований Сертифікат (у випадку його пошкодження). Виготовлення дубліката сертифіката здійснюється за кошти фізичної особи, яка його замовляє.

Бажаємо Вам успіху!

Переглядів: 790 | Додав: L_G | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: