Меню сайту
Презентація








Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 9 » Найвизначніший Учитель
22:07
Найвизначніший Учитель

 8 червня в парку села Старичі відбулось визначна подія освячення духовного комплексу. Під відкритим небом, без стін, серед божественної природи на підвищенні постала велична статуя Ісуса Христа Учителя, від серця якого виходять промені милосердя. В одній руці Учитель тримає Книгу, іншою благословляє усіх, хто іде до школи. Обабіч Учителя, приклонивши коліна, розмістились фігури ангелів. А ландшафтний дизайн навколишньої території гармонійно довершив створений комплекс. Проте найбільшою його окрасою стали мешканці Старич, які (прийшли на «гостину») взяли участь в молитовному дійстві освячення статуї Ісуса Христа. Урочиста хода церковної процесії, молитви, освячення фігури, задушевна проповідь настоятеля храму о. Богдана – незабутні моменти духовної події Старич.

На свято прибули гості, вихідці зі села, меценати, які прилучились до створення духовного комплексу. Голова сільської ради Юрій Чікель наголосив на ролі громади в розвитку села, закликав мешканців бути ініціаторами сільських заходів. Микола Довба відзначив значущість створення комплексу, адже як сам Ісус є Альфою і Омегою, так і все на світі має свій початок і кінець, а важливим є шлях, який проходить людина в земному житті. Михайло Барбара, Віталій Андрейко, Віктор Степуренко висловили впевненість в корисності спорудження комплексу для духовного зросту дітей і дорослих. Директор школи Наталія Косик наголосила, що тепер сам Ісус є найважливішим Учителем та директором у школі, бо Він є Учителем учителів і всіх людей на Землі.

Возвеличили подію вчителі та учні школи, які під керівництвом Ольги Вус підготували пісенно-поетичну композицію. «Я дякую за все» - заспівала Мирослава Бовт, всі присутні підхопили - «За те, що спас мене» і парк наповнився багатоголоссям – «За те, що небо дав, мене своїм назвав…»

Господи, живи в наших душах, завжди нас навчай і запровадь в небесний рай.  

             

             

           

           

            

                        

             

             

 

Переглядів: 631 | Додав: LydMILA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: