Меню сайту
Презентація








Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 31 » Дорогі діти, шановні батьки, учителі!
11:00
Дорогі діти, шановні батьки, учителі!
Дорогі учні, педагоги, батьки!



Від усього серця вітаємо Вас із Днем знань та початком нового 2014- 2015 навчального року! Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл. Перед вами, молодими, відкрито всі дороги. Ми глибоко віримо, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху.
Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання.

Останні декілька місяців докорінно змінили життя України. Нашій нації довелося пережити багато страждальних подій, про які раніше не могли й подумати в ХХI столітті, та історія безжальна…Не можемо не згадати про Революцію Гідності, падіння тиранії, героїв Небесної сотні. Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави, Яворівщини зокрема, знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Тому ми повинні обов’язково пам’ятати, знати, робити висновки з тих подій, які відбулися, і не залишатися байдужими, як не була байдужою Небесна сотня.

Та особливе вітання сьогодні нашим дорогим першокласникам, які тільки починають свою дорогу до Знань, світу нового і непізнаного, де їх чекає захоплююче знайомство із скарбницями вічної мудрості та духовних надбань людства.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки – життя.

З нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!
Переглядів: 435 | Додав: Nik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: