Меню сайту
Презентація








Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 23 » «А нумо, хлопці!»
21:17
«А нумо, хлопці!»
Нещодавно в нашій школі відбувся захоплюючий конкурс «А нумо, хлопці!», який давно вже став традиційним. До участі в ньому підготувалися дві команди нашої школи, а також команда військових з Центру забезпечення військового процесу. В затишному та гарно оформленому залі гостей, учасників та вболівальників вітали ведучі свята: Ольга Гошко та Христина Козак. Вони представили журі конкурсу у складі М.Д.Баб’як, І.І.Брюквіної, Г.А.Андрейко, М.С.Балушки і оголосили про початок першого конкурсу. Капітани команд по черзі підходили до мікрофона і називали команду, розповідали про її учасників в жартівливій формі. Глядачі з ентузіазмом плескали в долоні, вітаючи «11 роту» з 11 класу, «Реальних кабанів» з 10-го та «Батальйон» кольору хакі із військової частини.
Протягом усього дійства командам довелося добре постаратися, щоб якнайкраще проявити себе у різноманітних змаганнях. Вони відповідали на «хитрі» запитання ведучих, показували хист до танцю і вміння бути галантним кавалером, демонстрували своє уявлення відносно поведінки у різних життєвих ситуаціях, розігрували пантоміму, писали листа уявній дружині… І це ще не всі випробування, яким піддали ведучі учасників. Далі конкурсанти змагалися в силі свого інтелекту, виступали із підготованим домашнім завданням, пеленали «дитину», присідали до знемоги з дівчатами на руках, заплітали тим же дівчатам косички… А на додачу хлопці начепили фартушки і хвацько наліпили чимало вареників. І, до речі, з усіма завданнями конкурсанти справились якнайкраще!
Атмосфера в залі була весела, невимушена, завзята. Глядачі підтримували і «своїх» і «чужих», активно реагували на все, що відбувалось на сцені і поза нею. В невеличких перервах між конкурсами чарівні солістки Таня Номировська та Оксана Дроцик виконали кілька пісенних номерів.
Мандрівка у дивовижний світ чоловічої сили і краси, гумору та інтелекту фінішувала. Після підведення авторитетним журі підсумків і оголошення переможців, які вишикувались в таку шеренгу: «Батальйон», «Реальні кабани», «11 рота», заступник з виховної роботи Марія Дмитрівна Баб’як вручила усім учасникам пам’ятні сувеніри і подякувала за чудове святкове дійство.
Немає сумніву, що гості і господарі, конкурсанти і вболівальники – всі як один отримали безліч позитивних емоцій і надовго запаслися хорошим настроєм.

О.Склярова, педагог-організатор
Переглядів: 1604 | Додав: L_G | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 kikoooo  
таке придумати могли тільки ми smile

4 EniGma  
У-у-у-у-у=))) cool cool
We are the best wink

3 kikoooo  
ну ми ж РЕАЛЬНІ КАБАНИ...!!!...У-у-у-у-у-у-у :) happy

2 EniGma  
Реальні кабани happy Прикольно виступали,молодці=))**

1 kikoooo  
ахахах...реальні кабани))) smile то ж ще треба таку назву придумати))

Ім`я *:
Email *:
Код *: