Меню сайту
Презентація








Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 10 » Відбувся день екологічної моди
19:16
Відбувся день екологічної моди
20 листопада 2015 року керівник гуртків КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Ірина Валах провела захід під назвою «Eko-fashion day» (день екологічної моди) в гуртках «Флористика» та «Юні охоронці природи», які займаються на базі Старицької ЗОШ І-ІІІ ст. Яворівського району.
Метою заходу було привернути увагу гуртківців до проблем збереження природи України, показати можливості покращення екологічного стану навколишнього середовища; розвивати творчу, художню уяву, екологічне мислення, дизайнерські навички, навички роботи з різноманітними нетканими матеріалами; виховувати екологічну свідомість, працелюбність, прагнення зробити внесок у щасливе майбутнє людської цивілізації.
Вихованці вирішили зробити перші кроки для покращення навколишнього природного середовища, не викидати непотрібні речі, які з кожним днем все більше і більше забруднюють нашу планету, а знайти для них інше застосування – «Дати їм друге життя», в даному випадку виготовити креативні костюми, плаття із побутових відходів та підручних матеріалів.
Для об’єктивного оцінювання оригінальних костюмів та їх дизайнерських розробок (номінації: «Оригінальність виконання та представлення моделі одягу» і «Дизайнерська розробка та художній опис моделі одягу»), керівник гуртка запросила представників адміністрації школи та КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ».
Першими на «екологічний подіум» вийшли дві чарівні ведучі, які і розпочали довгоочікуване шоу. По подіуму під музичний супровід урочисто дефілювали моделі «Дому екологічної моди» 9 класу (1 учасниця), 8 класу (2 учасниці), 7 класу (1 учасниця) та 6 класу (7 учасників), a їх дизайнери коментували, з чого виготовлене те чи інше плаття.
Всі оригінальні моделі та їх дизайнери були належно оцінені журі та нагороджені грамотами КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ».
У такому одязі ми не можемо ходити до школи, брати участь у різних урочистостях, святкуванні знаменних дат. Ми одягаємось у одяг із інших матеріалів і, звичайно, звертаємо увагу на те, що зараз модно. Але потрібно завжди пам’ятати, що «модне те, що тобі личить».




Переглядів: 451 | Додав: Nik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: