Меню сайту
Презентація








Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 176
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА ШКОЛИ
04:36
ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА ШКОЛИ

30 вересня, у приміщенні Львівської обласної філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, який відзначають у першу неділю жовтня.
В урочистостях взяли участь: голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка; заступник голови облдержадміністрації, голова комісії обласної ради з питань освіти і науки Юрій Підлісний; депутати Верховної Ради України, обласної і місцевих рад; голови і заступники районних державних адміністрацій, районних рад та міст області; керівники органів управління освітою; представники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів; ветерани педагогічної праці, профспілковий актив, представники громадськості області.
Директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександра Небожук подякувала педагогам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. «Міцного здоров’я вам і невичерпної енергії, затишку і достатку в родинах, добра та мирного неба над головою, нових творчих здобутків в ім’я кращого майбутнього Української держави».
Під час урочистостей за вагомі здобутки і високі досягнення у справі навчання і виховання молодого покоління та розвитку освітньої галузі педагогічні працівники отримали Почесні грамоти обласної державної адміністрації (4), Грамоти обласної ради (6), Подяки Міністерства освіти і науки України (1), Нагрудний знак «Василь Сухомлинський» (1), дипломи (20) і подяки (47) департаменту освіти і науки, грошові премії (79) і путівки у санаторій «Пролісок» м. Трускавця (5). Вчителі нашої школи також серед нагороджених: вчитель географії і директор школи – Наталія Косик та керівник гуртків від Львівського обласного дитячого екологічного центру – Ірина Валах.
Освітян Львівщини вітали художні колективи Львівської національної музичної академії (ректор – І. Пилатюк).


Переглядів: 443 | Додав: Nik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: